danusia889 Posted December 29, 2012 Report Posted December 29, 2012 witam, czy ktoś wie, gdzie we Włoszech są giełdy owocowo-warzywne?bardzo mi zależy na odpowiedzi... Quote
przemek2092 Posted January 3, 2013 Report Posted January 3, 2013 Pewnie w każdym większym mieście, podaj przynajmniej rejon to możemy coś więcej poszukać bo w giełd w całych Włoszech może być sporo Quote
danusia889 Posted January 4, 2013 Author Report Posted January 4, 2013 no własnie to nie jest aż tak istotne które to miasto/region, chodzi mi o takie największe giełdy, w jakich miastach, pod jakim adresem je znajdę. Póki co, znalazłam coś takiego: agroalimroma.it/CAR/www/index.aspi to samo w wersji angielskiej:agroalimroma.it/CAR/www/notizia.asp?menu=95&id=96lecz nie jestem pewna, czy to giełda działająca na takiej zasadzie jak nasze giełdy, czy może jest to miejsce nastawione bardziej na sprzedaż detaliczną, typu jakiś duży bazar... Quote
Recommended Posts