grzegorzfz6 Posted January 4, 2013 Report Posted January 4, 2013 witam wszystkich forumowiczówpotrzebuje waszej pomocy jako doświadczonych w dziedzinie, a mianowicie. mam zrobic 'projekt' płodozmianu pastewnego 6-letniego. w projekcie tym mają znaleźć się 3 rośliny pastewne. muszę zawrzeć tam rok siewu (czyli kolejne 6 lat), gatunek, termin siewu oraz termin zbioru określone w 3 dekadach każdego miesiąca), zespół uprawek (pożniwne, jesienne, wiosenne, przedsiewne) i do tego termin tych uprawek.udalo mi sie zrobic cos takiego, lecz niestety pan profesor powiedział, ze raczej wszystko jest do poprawki. jakie poprawki wprowadzilibyście w tym zmianowaniu?[/align]niestety nie mam zadnej wiedzy na ten temat, będę wdzieczny za wszelka pomoc Rok 1Ziemniakisiew: 3 IV-1 Vzbiór: 1 IX Rok 2Lensiew: 1 IVzbiór: 3 VIII Rok 3Pszenica ozimasiew: 3 IXzbiór: 3 VII-1 VIII Rok 4Łubin żółtysiew: 3 IIIzbiór: 1 IX Rok 5Owiessiew: 2 III-3 IIIzbiór: 3 VII-1 VIII Rok 6Burak Pastewnysiew: 2 IV- 3 IVzbiór: 1 X-2 X Quote
Recommended Posts