ZbyszekW8 Posted January 8, 2013 Report Posted January 8, 2013 Witam!Chciałbym ogrodzić teren ok. 1000 (max 1800mb) w celu zabezpieczenia na daniele. Na początku chciałem zastosować siatkę leśną, zastanwiam sie jednak czy taka siatka wytrzyma? Chyba ze jakies inne rozwiazanie by mi ktos doradzil... Quote
Miki Posted January 9, 2013 Report Posted January 9, 2013 Spokojnie wytrzyma sasiad obok trzyma na mojej działce daniele i ma siatkę leśna, sam fakt że daniele to nieagresywne zwierzaki to siatki nie zaatakuja jeślo o to Ci chodzi. Quote
jacob Posted January 9, 2013 Report Posted January 9, 2013 Możesz siatkę wziąć tylko weź taką z grubego drutu, nie 1,6 mm, tylko grubo ponad 2 mm. Słyszałem, że mogą przegryźć jeżeli siatka będzie za słaba Quote
ZbyszekW8 Posted January 9, 2013 Author Report Posted January 9, 2013 No własnie obawiam sie tego przegryzienia bo własnie kumpel mi mówił ze tak moze sie stac w przypadku siatki lesnej, ale mnie uspokoiliscie trocheCzy w takim razie siatka leśna o drucie 2,1/2,9 mm bedzie odpowiednia na daniele? jaka ma twoj sasiad Miki? Quote
Miki Posted January 9, 2013 Report Posted January 9, 2013 Sasiad ma dwójke. A jeśli chodzi o przegryzanie to jeszcze ani razu mu się nie chciały do siatki dobierać (bynajmniej nie było widać żadnych pró. Quote
Recommended Posts