Ciczu Posted January 8, 2013 Report Posted January 8, 2013 Witam. Dziś chciałbym zapytać co sądzicie o ciągniku Deutz-Fahr Agrofarm 410. Mam zamiar zakupić nowego o mocy 85km, jednak nie wiem jak się spisuje i chciałbym się od was dowiedzieć coś na jego temat. Quote
Miodek Posted January 9, 2013 Report Posted January 9, 2013 Ogólnie powiem tak nie użytkowałem. Ale jak kupowaliśmy ciągnik to z Ojcem objeździliśmy wszystkie firmy, byliśmy nawet u rolników którzy mają interesujące nas ciagniki. Patrzyliśmy na Deutz Fahry, Fergusony i New Holandy. Z opinie rolników nikt na swój traktor nie narzekał na żadną markę. Każdy miał jakąś małą usterkę ale serwisy widać dobrze działają bo szybko ja usuwali. Z mojego odczucia to Ferguson to ta sama klasa co Deutz, podobne wukonanie i jakość. New Holland jakby nieco mniej bogato wykonane obudowy itp. Ostatecznie jednak ja się zdecydowałem na New Hollanda bo cenowo pobił konkurencje przy tej samej funkcjonalności. Wybór padł na T5040. Quote
Recommended Posts