rolnik11 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 witam. mam takie pytanie do osob ktore posiadaja nowe silosy zbozowe (tzn. moga bys stare, mam na mysli to ze nie byly uzywane). czy na takich silosach jest zawieszona tabliczka informacyjna z rokiem produkcji, pojemnosci itp? Quote
grzepaku1 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 u mnie na silosach BIN z aleksandrowa jest tabliczka z rokiem produkcji ,numerem seryjnym ,typ,pojemność ale jest to tylko naklejka na wzór tabliczek napisz jaki to zbiornik może będę mógł ci pomóc Quote
muzyk Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Morze ktoś się oriętuje w jakiej cenie są silosy zbożowe używane różnej wielkości.Pozdrawiam. Quote
grzepaku1 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 zależy jakiej wielkości i jakie przeznaczenie miały by mieć czy byś często wybierał czy tylko raz w roku bo nowy z bina płaskodenny 70t kosztuje z montażem w obecnej chwili około 12 tysięcy to nie wiem czy się opłaca kupowac stary bo do starego trzeba doliczyc rozebranie i ponowne złożenie które kosztuje więcej jak złożenie nowego plus śruby a jeśli lejowy to może warto bo one są dużo droższe .zobacz cennik na stronie BIN aleksandrów kujawski Quote
Recommended Posts