Jump to content

Recommended Posts

Posted
No blacha 4mm to dobry pomysł wyjdzie cie tylko trochę drożej i rozrzutnik będzie odrobinę cięższy, ale posłuży Ci ona na pewno latami i korozja nie zniszczy jej tak szybko. Pozdrawiam :)
Posted
Rozrzutnik jest tym bardziej narażony na korozję ;) warto pamiętać żeby zawsze po pracy dobrze go oczyścić i zasmarować, ja praktykuję ten sposób i na prawe muszę przyznać że daje efekty ;) pozdrawiam
Posted

do galerii wstawiłem zdjęcia rozrzutnika po złożeniu w całość, ale przed piaskowaniem i malowaniem.

blacha na podłodze 3mm, burty nowe firma akmet września,jakieś kątowniki płaskowniki z których zrobione są szyny na łańcuchy,koszty nie wyszły większe niż pisałem wcześniej, czeka na lepszą pogodę żeby wypiaskować i pomalować. oczywiście wstawię zdjęcia.

• 1 year later...
Posted

trochę późno ale wstawiam kilka zdjęć rozrzutnika po malowaniu.

Do kosztów które wypisywałem, doszło 500 na piaskowanie i malowanie podkładem ramy, oraz malowanie burt, listew, ramy(kolor właściwy) i felg które wykonywałem sam jakieś 300 na farby i akcesoria. Jeszcze dojdzie instalacja 110.

post-2804-14224792587194_thumb.jpg