VoYtek8 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 No blacha 4mm to dobry pomysł wyjdzie cie tylko trochę drożej i rozrzutnik będzie odrobinę cięższy, ale posłuży Ci ona na pewno latami i korozja nie zniszczy jej tak szybko. Pozdrawiam Quote
przemek2092 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Rozrzutnik jest tym bardziej narażony na korozję warto pamiętać żeby zawsze po pracy dobrze go oczyścić i zasmarować, ja praktykuję ten sposób i na prawe muszę przyznać że daje efekty pozdrawiam Quote
rysiek1965 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Burty to bym sam zrobił z blachy 2.5mm i na pewno będą mocniejsze od tych kupnych i dłużej wytrzymają,pozdrawiam Quote
kubusjettaII Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 do galerii wstawiłem zdjęcia rozrzutnika po złożeniu w całość, ale przed piaskowaniem i malowaniem.blacha na podłodze 3mm, burty nowe firma akmet września,jakieś kątowniki płaskowniki z których zrobione są szyny na łańcuchy,koszty nie wyszły większe niż pisałem wcześniej, czeka na lepszą pogodę żeby wypiaskować i pomalować. oczywiście wstawię zdjęcia. Quote
kubusjettaII Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 trochę późno ale wstawiam kilka zdjęć rozrzutnika po malowaniu. Do kosztów które wypisywałem, doszło 500 na piaskowanie i malowanie podkładem ramy, oraz malowanie burt, listew, ramy(kolor właściwy) i felg które wykonywałem sam jakieś 300 na farby i akcesoria. Jeszcze dojdzie instalacja 110. Quote
Recommended Posts