Przemi998 Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Tu gadamy co nam tylko sie podoba Widzicie zaczynam Handlować maszynami rolniczymi Co wy na to Opłaca się ? Quote
grzepaku1 Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 napewno się opłaca tylko trzeba wiedzieć co kupić i za ile by na tym zarobić a sprzedać w krótkim czasie i nie kupować maszyn zniszczonych ale zadbane bo te zadbane zawsze ktos kupi nawet jak cena będzie wyższa Quote
damianus87 Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 kilka lat temu bylo ogromne zainteresowanie i obrót maszynami rolniczymi uzywanymi, teraz troche mniejsze, ale wszytsko zalezy od ceny ;] a wycinarki masz?;p Quote
bardzomalorolny Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 opłaca się jeśli jest zainteresowanie danymi maszynami w regionie, u mojej okolicy ciężko jest cokolwiek sprzedać, ponieważ ludzi na to nie stać, gdyż jest duże bezrobocie. Ale z 12 lat temu mój ś.p. dziadek handlował ciągnikami i na każdym pare tys zarobił, ale te czasy już niestety mineły. Quote
grzepaku1 Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 poszukuje renault 155 54 najlepiej TZ z EHR może być też bez około 95r.ciągnik w miarę zadbany lecz uszkodzony silnk, skrzynia. bez prawa rejestracji może ktoś z kolegów coś takiego ma lub wie gdzie jest na sprzedanie.Pozdrawiam Quote
muzyk Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Koło Przasnysza ma facet duże złomowisko tzn.ścćąga z zachodu rozbiera na części i sprzedaje ogłasza się w prasie jest jeszcze gdzieś koło Łodzi.Pomyszkuj po internecie i po innych forach.Pozdrawiam. Quote
rysioweston Posted January 23, 2013 Report Posted January 23, 2013 a maszyny z Angli jest ktos zainteresowany Quote
pawelxy1 Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 Ja bym potrzebował( mój wujek) pług 3 skibowy Unii Grudziądz i brony 5 polowe.Mój tata potrzebuje ostrze od sieczkarni OSA.Ma ktoś? Quote
pawelxy1 Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 Wybiera się ktoś do Kąkolewa 25-26maja?? Quote
asdfgh@qwerty.pl Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Tu gadamy co nam tylko sie podoba Widzicie zaczynam Handlować maszynami rolniczymi Co wy na to Opłaca się ? oddam za darmo stado baranów z Marszałkowskiej.Pilnie!!!!!!! Quote
muzyk Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Tozależy jak kupisz i jak sprzedasz. Quote
kubusjettaII Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 myślę że ciężko ci będzie tą "rasę" z marszałkowskiej opchnąć. nikt tego nie weźmie.ja wolę normalne przynajmniej trawę wygryzą tu i uwdzie, a tamte tylko siebie wygryzają. Quote
VoYtek8 Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Zawsze znajdzie się jakiś wariat co zechce takich "wychowanków". Tylko utrzymać je ciężko Quote
Recommended Posts