xforrest Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Witam. Tydzień temu zakupiliśmy rozrzutnik t-088. Jest tam regulator posuwu lecz niestety nie wiem jak go podłączyć, nie ma tam oznaczeń. Rozrzutnik nowy nie jest. Podam wam zdjęcia, i proszę aby ktoś znający się na rzeczy podpowiedział mi. Zdjęcia nie są najwyższej jakości(robione tel) w dodatku t-088 stoi w garażu i nie ma tam dobrego światła więc musiałem świecić lampką. Mam nadzieję że jednak zorientujecie się jak to popodłaczać. 1 zdjęcie jest z przodu regulatora2 zdjęcie jest z tyłu regulatora3 zdjęcie jest z góry regulatora4 zdjęcie jest z boku regulatora Niestety nie udało mi się zrobić zdjęcia od dołu regulatora, lecz jeśli byłoby one bardzo potrzebne to postarałbym się owe foto zrobić.Z góry dziękuje za pomoc Quote
xforrest Posted January 22, 2013 Author Report Posted January 22, 2013 Witam. Tydzień temu zakupiliśmy rozrzutnik t-088. Jest tam regulator posuwu lecz niestety nie wiem jak go podłączyć' date=' nie ma tam oznaczeń. Rozrzutnik nowy nie jest. Podam wam zdjęcia, i proszę aby ktoś znający się na rzeczy podpowiedział mi. Zdjęcia nie są najwyższej jakości(robione tel) w dodatku t-088 stoi w garażu i nie ma tam dobrego światła więc musiałem świecić lampką. Mam nadzieję że jednak zorientujecie się jak to popodłaczać. http://imageshack.us/g/856/img20130121115702.jpg/ 1 zdjęcie jest z przodu regulatora2 zdjęcie jest z tyłu regulatora3 zdjęcie jest z góry regulatora4 zdjęcie jest z boku regulatora Niestety nie udało mi się zrobić zdjęcia od dołu regulatora, lecz jeśli byłoby one bardzo potrzebne to postarałbym się owe foto zrobić.Z góry dziękuje za pomoc[/quote'] Quote
VoYtek8 Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Weź wyprowadź rozrzutnik z garażu, zrób foto normalnym aparatem to może będzie widać o co tam chodzi. Rozrzutnik małó popularny, ale może najdzie się ktoś kto taki posiada. Quote
Recommended Posts