Jump to content

Recommended Posts

Posted

Do użytkownika ursus c-355 nie żebym coś miał ale ten wątek dotyczy Fendta a nie Mtz. Jak chcesz o nim pisać to napisz tam gdzie jest jego miejsce.

Nie chcę się czepiać ale jak będziecie tak pisać to straszny bałagan się zrobi :/

Posted

Do użytkownika ursus c-355 nie żebym coś miał ale ten wątek dotyczy Fendta a nie Mtz. Jak chcesz o nim pisać to napisz tam gdzie jest jego miejsce.

Nie chcę się czepiać ale jak będziecie tak pisać to straszny bałagan się zrobi :/

masz racje zgadzam sie mój błąd

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Guest Gość
Posted

Mam 309LSA 19 lat prawie od nowości nie mogę narzekać choć miałem kilka awarii np: simering w przedniej zwolnicy, obrotomierz i prędkościomierz LCD, przeciek z zaworu hydrauliki wewnętrznej, regulator napięcia, tarcze sprzęgła przedniego napędu, szczotki rozrusznika i łożysko w skrzyni biegów- ciekawostka błąd konstrukcyjny lub montażowy fabryki było kulkowe zamisat waleczkowe. Wszystkie naprawy wykonywałem sam, ciagnik jest wbrew pozorom bardzo prosty i w gruncie rzeczy nie zawodny.

Mimo że ma 90KM mocy to śmiało może konkurowac pod wzgledem siły uciągu z polskimi ciągnikami seri 16.