muzyk Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 Możliwe nie spieram się.Kolo załóż sobie zawór paliwowy między zbiornikem a filtremwstępnym to nie Będziesz miałopadu paliwa fajna rzecz- warto. Quote
kolo85 Posted January 27, 2013 Author Report Posted January 27, 2013 MUZYK, bardzo dobry pomysł nie pomyślałem o tym , będę musiał to zastosować , myślę jeszcze o zrobieniu mu kabiny ale takiej z prawdziwego zdarzenia mam nawet już projekt tego , taki że wszystko ładnie pasuje i wygląda na orginalnie zamontowaną kabine Quote
muzyk Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 Nie wiem czy to ma sens i się opłaci.Wejdż na Agro tam są podane adresyzłomowisk kombajnów to morze kupisz kabinę za niewielkie pieniądze.Pozdrawiam. Quote
kolo85 Posted January 27, 2013 Author Report Posted January 27, 2013 U mnie mówią że się nic nie opłaca praca na roli , hodowla świń i w ogóle nic najlepiej zagranice wyjechać... ja jestem akurat przeciwnikiem tej tezy gospodarstwo traktuje jako dorobienie do wypłaty za który mogę zainwestować np. wygląd wizualny kombajnu i poprawienie komfortu koszenia Quote
muzyk Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 CHyba mnie żle zroumiałeś -miałem na myśli kabinę. Quote
kolo85 Posted January 27, 2013 Author Report Posted January 27, 2013 Ano tak sory, pewnie się nie opłaca ale raczej to będę robił dla samej satysfakcji nie myśląc o kosztach Quote
muzyk Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 Kolo przy moim kombajnie mam kłopoty z nagarniaczem od początku nie chodzi jak należy muszę to poprawić[podpowiesz coś].Pozdrawiam. Quote
kolo85 Posted January 28, 2013 Author Report Posted January 28, 2013 nie chodzi jak należy tzn? bo chodzi Ci o nagarniacz słomy? Quote
kolo85 Posted January 29, 2013 Author Report Posted January 29, 2013 w moim kombajnie jak kosiłem to wydawało mi się jak by nagarniacz "przepuszczał" taki efekt nierównej pracy , zmieniłem łańcuch i zębatkę na uciągu, pod prostowałem te drąszki poprzeczne i problem minął. Quote
Recommended Posts