VoYtek8 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Za co najbardziej cenicie to forum? Bo ja za to że są tu ludzie którzy naprawdę znają się na rzeczy i że jest porządek ,a nie jak na AF;) Quote
muzyk Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Wojtek daj spokój niech oni sobie robią co chcą.Dbajmy o nasze forum.Cieszę się że łączy nas nić porozumienia wzajemnej sympati i przyjścia z pomocą wrazie potrzeby a że forum cieszy się sympatią to widać bodołączają nowi sympatycy.chciałbym tylko żeby niekturzy zaakceptowali że ktoś morze mieć inne zdanie i uszanowali to.Pozdrawiam. Quote
VoYtek8 Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Ale właśnie na tym forum jest 100% akceptacji, piszesz co wiesz na dany temat i nikt cię nie krytykuje, jest spokój nikt się nie spina każdy każdemu pomaga. Moderator też jest wyrozumiały i dba o porządek. Quote
rysiek1965 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Jestem od niedawna użytkownikiem tego forum i bardzo podoba mi się atmosfera jaka tu panuje, i jak napisał VoYtek8 można liczyć na pomoc . pozdrawiam Quote
jaskółka Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 za to że za każdym razem gdy wracam na to forum są nowe ciekawe tematy do poczytania a na zadane pytania są szybkie reakcje Quote
Adams Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Na naszym forum dowiesz się prawie wszystkiego. Nie ma pogardy dla nastolatków którzy dopiero planują rozpoczęcie hodowli. Nikt z nikogo się nie śmieje i opinie są dość szczere. Quote
kubusjettaII Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 za porządek, pomoc, wiedzę i atmosferę jaka panuje, Quote
Recommended Posts