viali23 Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 Witam, ma ktoś namiary na hurtownie/sklep z częściami do tego opryskiwacza?? strony www? lub adresy z woj lubelskiego?? dzięki Quote
cioska Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 z częściami to problem po 90r.był rozpad jugosławii ja rozdzielacz na 5 sekcje dokupiłem w sklepie z częściami do maszyn nie wiem jakiej jest produkcji ,mam problem z zegarem cisnieniowym gdyż mi nie wskazuje to ciśnienie ustawiam pokrętłem i jakoś to działa opryskuję zboże ok.1.5ha a ziemniaki ok.1ha. Quote
VoYtek8 Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 Chyba sklepu z tym orginalnymi nie ma. Musisz poszukać jakiś z innych maszyn częsci pasujących do tego opryskiwacza Quote
kubusjettaII Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 a nie myślałeś nad wystawieniem go na "alledrogo", może ktoś weźmie na części a dołożeniem i zakupem czegoś z czym będzie mniejszy problem? Quote
Biznez404 Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 Agroma w Łodzi na Duńskiej kiedy prowadzili sprzedaż części do jugosłowiańskich maszyn. Quote
viali23 Posted February 5, 2013 Author Report Posted February 5, 2013 jakies kolejne pomysły adresy? Quote
Recommended Posts