VoYtek8 Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 Ja dopiero coś planuje, jeszcze nie jestem pewien czy kupić i czy warto w to kase inwestować, ale dzięki za propozycję. Pozdrawiam Quote
Tofik Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 Pawel co do rysowania to jestes debesciak:) A co do maluszka to u tesciow zmarl taki dziedek ktory mial malucha rocznik nie wiem ale byl palony z linki i miel jeden zegar (tak jak grzegorz pisal) a co lepsze mial przejechane nie cale 5300km i podobniez poszedl za 8000 ale tego nie jestem pewien bynajmniej tak ludzie gadaliMoim pierwszym samochodem tez byl maluch rocznik 85 i jak dla mnie nie bylo lepszego samochodu na zime (zwarzajac ze ponad 10 lat temu nie bylo tyle asfaltow tak jak teraz tylko w wiekszosci to byly zwykle polne drogi czasami wysypane jakims kamieniem) wiec w zimie byla naprawde frajda z jazdy:) Quote
pawelxy1 Posted April 1, 2013 Author Report Posted April 1, 2013 tofikarius ja mam frajde zimą na parkingu;d jazda boczkiem to podstawa;d Quote
Tofik Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 dobrze to pawle pamietam i nawet czasem zaluje ze go sprzedalem:( a tak w sumie to mialem 3 z tym ze jeden to byl "bis" ale on byl dosc awaryjny:( Quote
DuzyGrzegorz Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 To że maluch to najlepszy samochód na zimę może pisać tylko ten komu myszy nie zrobiły gniazda w nawiewie pod tylnym siedzeniem przy włączniku ogrzewania:). 6 stycznia 1986 roku (takie daty się pamięta) jechałem do domu ok. 90 km. Mróz ok. -30 stopni. Co pięć kilometrów zatrzymywałem się i przebiegałem dziesięć kilometrów, a i tak odmroziłem sobie uszy. Próbowałem ten kanał udrożnić ale na drodze zmarzniętymi palcami i bez odpowiednio długich drutów było to niewykonalne. A z pozytywów jazdy maluchem to nauczyłem się od ojca, sanitariusza wojskowego, jak postępować przy odmrożeniach. Następnego dnia koty wysłuchały co myślę o ich lenistwie. Pozdrowienia! Quote
Tofik Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 Grzegorzu naprawde wspulczuje bo cos podobnego przezylem z tym ze ja nie mialem dwuch szyb(obie boczne z lewej strony) bo stracilem je na imprezie ( co dziwne ochrona parkingu nic nie slyszala) mroz to napewno byl mniejszy bo morze -15 do domu bylo nie cale 60km ale do teraz pamietam jak mi palce drentwialy na kierownicy Quote
kubusjettaII Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 rozumie się panowie żeście niejedno przeszli i wiele przejechali, i bez śmiechu czasy jakie były wspomina się mile... Quote
Tofik Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 Z perspektywy czasu to mozna sie posmiac ale czasami to dopiero czlowiek byl wk......Pozdrawiam:) Quote
pawelxy1 Posted April 2, 2013 Author Report Posted April 2, 2013 tofikarius ja się wcale nie wkur... poza kilkoma incydentami;d Quote
Tofik Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 Chodzi o to co sie stalo bo dajmy na to ze w zimie zarzucilo i wpadlo sie w pole no to bylo wesolo bo wzielo sie za przod narzucilo i pojechalo dalej ale jak np padla pompka paliwowa i do domu bylo 10km to juz nie bylo wesolo wiec zalerzy jak sie na wszystlo patrzy Pozdrawiam Quote
pawelxy1 Posted April 4, 2013 Author Report Posted April 4, 2013 Ja miałem nim dachowanie, awarie wężyk wyleciał od paliwa i tłumik się rozwalił;dAle wciąż mnie on cieszy i leci 115km/h lewym pasem;d Quote
pawelxy1 Posted June 30, 2013 Author Report Posted June 30, 2013 Jak podoba się kolejny mój rys? http://s1.pokazywarka.pl/bigImages/2116253/7719781.jpg Quote
pawelxy1 Posted June 30, 2013 Author Report Posted June 30, 2013 dzięki zaraz bd niespodzianka dla fanów dobrych maszyn rolniczych ;d Quote
ZbyszekW8 Posted July 3, 2013 Report Posted July 3, 2013 Az miło popatrzec na twoje rysunki, długo zajmuje ci zrobienie takiego szkicu? Quote
pawelxy1 Posted July 3, 2013 Author Report Posted July 3, 2013 Zbyszek tak z 2-4 godziny. Zależy od wielkości;d Quote
Recommended Posts