Dawid Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 Witam Jestem nowym uczestnikiem forum, i mam kilka pytań.A więc, nabyłem ziemię 2h. Jest to moja taka mała inwestycja gdyż chcę produkować zboże na sprzedaż nic więcej. Zgłosiłem się o dotacje do ARMiRu OK, ale co dalej czy trzeba jeszcze gdzieś się meldować, że zostałem rolnikiem czyli Wojewódzki Inspektorat Weterynarii i czy muszę opłacać KRUZ? Proszę o wszystkie możliwe opcje które muszę spełnić wraz z rozliczaniem się! pozdrawiam!!!!! Quote
muzyk Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 Zgłoś się do urzędu gminy tam na atpliwości i pytania mają obowiązek Ci odpowiedzieć.Pozdrawiam. Quote
DuzyGrzegorz Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 Złóż wniosek o wpis do ewidencji producentów w biurze powiatowym ARiMR. Nic więcej nie potrzebujesz. Quote
VoYtek8 Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 Zrób tak jak ci "DuzyGrzegorz" napisał Quote
Recommended Posts