oglo Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 Oferuję profesjonalny transport maszyn, także tych ciężkich i wielkogabarytowych, różnych urządzeń i sprzętu. Specjalizujemy się zarówno w transporcie poziomym, jak i pionowym. Dysponujemy wysokiej jakości zapleczem ? specjalnymi rampami transportowymi, lewarami, podnośnikami, naczepami i samochodami, które pozwalają nam na transport i przemieszczanie maszyn o wadze nawet do 50 ton. Zawsze szczegółowo planujemy każdy etap realizacji zlecenia, dbając o powierzone nam maszyny. Tel.: 600 960 987www.transportmaszynpoznan.com Quote
wanilia Posted October 9, 2013 Report Posted October 9, 2013 dzięki za info, o tym przedsiębiorstwie jeszcze nie słyszałam, jeśli chodzi o taki ponadgabarytowy transport mam doświadczenia tylko we współpracy z firmą Fracht i w zasadzie też mogę ich z czystym sumieniem polecić, bo wywiązują się w 100 % ze zleconych im zadań Quote
Recommended Posts