rolnik133 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Hejka wszystkim! Mam zetora 7245 i chciałbym założyć do niego tura i zastanawiam się czy zdaje to egzamin. Może ktoś z was posiada zetora 7245 i doradzi mi czy warto inwestować w zakup tura to tego rodzaju ciągnika. Bardzo prosze o odpowiedz. Quote
kubusjettaII Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 zawsze zakup tura jest inwestycją i warto ja przeanalizować. pytanie czy, lub w jakim stopniu potrzebujesz ładowacza, w jakiej cenie kupisz nowy a w jakiej używany. kwestia analizy zostaje dla ciebie, a ładowacz jaki by nie był zawsze jest pomocny. Quote
VoYtek8 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 W tym ciągniku tur będzie dobrze pracował ponieważ jest 4x i w przypadku dużego obciążenia koła się nie zapadną, tur jest także świetnym obciążnikiem dlatego przy dużym obciążeniu na tyle przednich kół nie będzie do góry podrywało. Jak nie masz żadnej maszyny z ładowaczem to ta inwestycja powinna szybko Ci się zwrócić. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts