Miki Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 Jako że żyjemy w nowoczesnych czasach staramy sie (przynajmniej większość z nas) korzystać z wszelakich udogodnień, które oferuje nam technika. Także w rolnictwie występują takowe nowinki oraz pomoce i z tego powodu założyłem ten wątek aby zapytać Was, młodych jak i starszych rolników: Czy używacie jakichkolwiek aplikacji lub/i profesjonalnych programów pomocniczych na waszych laptopach, tabletach i telefonach/smartfonach by ułatwić sobie pracę w Waszych gospodarstwach? Serdecznie zapraszam do dyskusji i ewentualnie dzielenia sie takimi programami w tym wątku. Quote
muzyk Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 W zasadzie co mi potrzebne i czym jestem zainteresowany znajduję w internecie no chyba żeby układać jakoś dawkężywieniową to program pomocniczy byłby potrzebny ale osobie bez praktyki rolniczej.Dla mnie jak do tej pory raczej jest nieprzydatny.Pozdrawiam. Quote
VoYtek8 Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 No ja u siebie też baz żadnych nowoczesnych urządzeń sobie radzę i raczej nie przewiduję zakupu takich sprzętów bo to drogie jest, a na nasze Polskie warunki to nie za bardzo egzamin zdaje. Słyszałem dużo o tych nowościach np. o aplikacji dzięki której można sterować ciągnikiem za pomocą telefonu komórkowego, ale tak to nic takiego nie używam. Pozdrawiam Quote
Miki Posted February 11, 2013 Author Report Posted February 11, 2013 Bardziej chodziło mi o aplikacje/programy typu freewere Quote
Recommended Posts