Jump to content

Recommended Posts

Posted
Jako że żyjemy w nowoczesnych czasach staramy sie (przynajmniej większość z nas) korzystać z wszelakich udogodnień, które oferuje nam technika. Także w rolnictwie występują takowe nowinki oraz pomoce i z tego powodu założyłem ten wątek aby zapytać Was, młodych jak i starszych rolników: Czy używacie jakichkolwiek aplikacji lub/i profesjonalnych programów pomocniczych na waszych laptopach, tabletach i telefonach/smartfonach by ułatwić sobie pracę w Waszych gospodarstwach? Serdecznie zapraszam do dyskusji i ewentualnie dzielenia sie takimi programami w tym wątku.
Posted
W zasadzie co mi potrzebne i czym jestem zainteresowany znajduję w internecie no chyba żeby układać jakoś dawkężywieniową to program pomocniczy byłby potrzebny ale osobie bez praktyki rolniczej.Dla mnie jak do tej pory raczej jest nieprzydatny.Pozdrawiam.
Posted
No ja u siebie też baz żadnych nowoczesnych urządzeń sobie radzę i raczej nie przewiduję zakupu takich sprzętów bo to drogie jest, a na nasze Polskie warunki to nie za bardzo egzamin zdaje. Słyszałem dużo o tych nowościach np. o aplikacji dzięki której można sterować ciągnikiem za pomocą telefonu komórkowego, ale tak to nic takiego nie używam. Pozdrawiam :)