Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mieszkam w Angli mogę pomóc w zakupie maszyn,odebrac z lotniska znalesc tani nocleg, tłumaczyć,pomuc w załatwieniu transportu do polski ja pomagam nie pośrednicze, kupujący pokrywa paliwo 40-50 funtów, motel około 35-40 i moją dniówkę 120 funtów jesli kupjacy nic nie kupi. jak kupi są inne ceny.więcej informacji pod Nr

00447846028325 lub prywatne wiadomosci, skype rysioweston

12000 tyś funtów

138 HP

Rok 1997

5400 Godzin

post-2908-14224791722183_thumb.jpg

Posted
Z tego co czytam to płacę 120 funtów czyli 585 zł. luźno licząc za dzień, jeśli nawet nic nie kupię??? to jak bym był tydzień nic nie kupił to i tak mam zapłacić 840 funtów czyli około 5 tyś. ??? a jak kupię to co??? jaka stawka. powiedzmy że kupuję ciągnik za około 60 tyś. zł.
Posted
Moim zdaniem się taki biznes kompletnie nie opłaca... Łatwiej i taniej poszukać w Niemczech, Czechach, Francji bądź w naszym kraju niż jeździć do Anglii gdzie marża jest horrendalnie duża..
Posted
No tą dniówkę to konkretną bierzesz i nie wiem czy się opłaca ponosić koszty wyjazdu na wyspy i ściągnięcie tej maszyny, po mojemu to bezsensu lepiej już kupić w kraju ew. w Niemczech. Pozdrawiam :)
Posted
Przecież możesz sam przyjechać też tak robią wypożyczą samochód zapłacą paliwo i znajdą tani hotel też tanio, najlepiej za darmo albo za sto złotych a jak przyjadą to 3 traktory kupują po 15 tyś funtów a mi mówią ze jestem za drogi ale jak zatrzymałem się w połowie drogi z lotniska to zdanie zmienili, jak jak tak dużo biore to proszę podać mi kto jest tańszy.