derik1995 Posted February 17, 2013 Report Posted February 17, 2013 Witam wszystkich forumowiczów mam ciekawy pomysł ale bez was się nie uda ponieważ szukam osoby które są posiadaczami gazetek rolniczych. Chodzi o te stare gazetki które nie można kupić. Prosiłbym o wysyłanie kserówek całych gazet. Ja bym mógł je segregować poprawiać ostrość itd a jeżeli było by ich dużo to mógłbym prowadzić stronę na której by można było sobie ładnie wszystko zobaczyć. Quote
muzyk Posted February 17, 2013 Report Posted February 17, 2013 Dosyć interesujący temat ale ja nic nie mam w tym kerunku ponieważ moje zainteresowania to technika i mechanika.Pozdrawiam. Quote
derik1995 Posted February 17, 2013 Author Report Posted February 17, 2013 Ty może nie masz ale u twoich dziadków może w piwnicy na strychu lub gdzieś indziej to leżeć i marnować się a jest można powiedzieć bez cenna rzecz. Jak możecie to sprawdźcie u rodziny u znajomych czy nie leżą takie gazetki bo jest tam bardzo dużo ciekawych informacji. Pozdrawiam Quote
VoYtek8 Posted February 17, 2013 Report Posted February 17, 2013 No fajna inicjatywa, ja niestety nie pomogę bo nie posiadam takich gazet (sam kiedyś szukałem bo interesuje się dawnym rolnictwem). Pozdrawiam Quote
derik1995 Posted February 17, 2013 Author Report Posted February 17, 2013 Ja tez intetesuje sie starym rolnictwem dlatego bardzo bym chcial zeby to wypalilo Quote
Bogumil Posted February 19, 2013 Report Posted February 19, 2013 Poszukam u rodziców gromady rolnik polski, jak coś to się odezwę. Quote
Recommended Posts