Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, wszystkich, jestem nowy na forum, szukałem i nie potrafiłem znaleźć podobnego tematu dlatego zadam teraz pytanie.

Hodowla rośnie w siłę i nie da się inaczej jak zainwestować w zbiorniki na gnojowicę... Wydatek spory bo chcę kupić około 40tyś litrów więc jest się nad czym zastanawiać...

No właśnie wybrać pierwszą lepszą firmę czy może macie jakieś sprawdzone typy? Wielkie dzięki za podpowiedź.

• 1 month later...
Posted

40 tys to mała pojemność ja na 20 stanowisk na kracie mam zbiornik 160 tys i już od miesiąca jest pełny

zbiornik z żelbetonowych elementów stawiała firma PRECON

Posted

opróżniany był w zeszłym roku na jesieni teraz zmuszony jestem wylewać na pastwiska co nie przyniesie żadnego

efektu pnieważ i tak wszystko spłynie wraz z topniejącym śniegiem

• 4 months later...
Posted
jak robiliśmy płytę obornikową 7 lat temu to zbiorniki kupowaliśmy w Radomiu. mam wpuszczone 3 każdy po 15 tysięcy litrów pokrywy najazdowe o wytrzymałości 30 ton i z tego co pamiętam płaciliśmy za jeden chyba 6 tysięcy w tedy. No i oczywiście zbiorniki z odpowiednim atestem.
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 1 month later...
Posted
Mąż postawil na zbiornik na gnojowicę z formy Wolf System. Zbiornik ma 4 tysiące metrów sześcennych. Ogólnie rzecz biorąc warto się do nich odezwać, bo doradzą i nie mieliśmy znaczących problemów w trakcie budowy.
  • 4 weeks later...