mlody17 Posted February 26, 2013 Report Posted February 26, 2013 Witam! Jesienią kupiłem ciągnik renault 90-34. Wszystko działało pięknie. Ale ostatnio przy włączeniu jakiegokolwiek biegu. Ciągnik nie może ruszyć z miejsca a jak ruszy to się wlecze. Napiszcie z czym moze byc problem. Pozdrawiam i proszę o szybką odpowiedź Quote
grzepaku1 Posted February 26, 2013 Report Posted February 26, 2013 akurat takiego typu ciągnika nie mam i nie jestem pewien czy u ciebie jest tak samo ale sprawdż czy ci odbija sprzęgło pedał jeśli jest na lince to wciskając go wysprzęglasz a w drugą stronę odciąga go sprężyna być może po zimie przykorodowało i sprężyna nie może w pełni odciągnąć tej dżwigni i sprzęgło się ślizga Quote
muzyk Posted February 26, 2013 Report Posted February 26, 2013 Może przypadkowo żółwia włączyłeś.Pozdrawiam. Quote
izydor6280 Posted February 27, 2013 Report Posted February 27, 2013 moze przelaczyles reduktor na najnizszyt zakresjak masz ustawiona ta droga dzwignie? tam sa 2 lub 3 zakresy i hol, w zaleznosci od skrzynina kazdym biegu tak jest? Quote
Recommended Posts