Jump to content

Recommended Posts

Posted
Witam wszystkich rolników :) Z racji tego że powiekszyłem stado bydła do 50 sztuk krów mlecznych postanowiłem kupic paszowóz ale to nei łatwa sprawa jest jak sie okazało .. Jedyna firma która przekonuje mnie ofertą jest włoska Sgariboldi która oferuje solidny paszowóz który rozcina belota w sieczke w zaledwie kilka minut przy dosc małym zużyciu mocy bo wystarczy 80km poziomy ślimak też daje duzy plus miał ktos stycznośc z tymi paszowozami czy oferuje inny czekam na doradztwo
Posted
Witam na paszowozach sgariboldi pracuje juz ponad 10 lat i to oczywiscie z pozimym slimakiem czego najwieksza zaletą jest to ze potnie słome a potrzeba mocy to niecałe 80km . DUŻĄ ZALETĄ TEGO PASZOWOZU JEST TO ŻE POSIADA [undefined=undefined]WŁASNĄ HYDRAULIKE[/undefined] czego nie ma u paszowozów konkurencji do tego naprawde solidny sposób ważenia na 3 sensorach z dokładnosca do 5 kg i mozliwością programowania wagi. mój paszowóz ma WERSJE BALOTOWĄ wrzucam belota i za jakieś 10-15 minut jest pociety a pasze treściwe mozna wsypac na poczatku mieszania i jest ona wymieszywana z reszta komponentów że jak wrzucimy ostatni to mamy już gotowa pasze . jeśli masz jeszcze jakieś pytania to zadzwon 693079232