Jump to content

Recommended Posts

Posted

To co zrobiłeś "Pantera" jest chamskie, moderator (Miki) zamkną taki sam wątek, a Ty zaraz robisz identyczny... To jest temat tabu, nikt jeszcze nie wyjaśnił tej katastrofy, a każdy tworzy swoje wersje jak to było, tylko przez to konflikty się na forum robią.

Ps. Też jestem przeciwnikiem Toruńskiego radia, a szczególnie ojca dyrektora. Pozdrawiam :)

Posted
"Pan Miki" nie zamknął tamtego tematu z powodu własnych poglądów bo nie ma zdania na ten temat! Temat został zamknięty aby nie powodować konfliktów na forum! Nie wiem czy sie orientujesz ale przez tamten temat straciliśmy Dużego Grzegorza! Tak więc zalecam kulturalną rozmowe! Ale będę bacznie obserwował ten temtat!
Posted
Powiedz to użytkownikowi który wprowadził zamęt w tamtym temacie (został zbanowany) i "troszke" przesadził bo jesteśmy dorośli i powinniśmy wykazać sie kulturą osobistą jeśli sami chcemy być tak traktowani...
Posted
Drugą szanse to będzie miał za miesiąc i zobaczymy jak sie wykaże... Każdy może wtrażać swoją opinię ale w granicach przyzwoitości, a On jej w nie zachowł. Ale jak narazie proszę o kulturalną dyskusje. Dziękuje.
Posted
Nie dałem mu bana permamentnego tylko na miesiąc więc ma miesiąc na przemyślanie. Nie ma tak że jeśli ktoś ma dużo postów ma taryfe ulgową! Każdy jest równy! Trzeba brać odpowiedzialność za swoje czyny i tyczy się to każdego. Ja przymykam oko na wiele rzeczy ale nie popadajmy ze skrajności w skrajność.
Posted
Nie chce tu nikogo wytykać palcem i oczerniać ale wejdź sobie na jego profil i poczytaj to zmienisz zdanie ze był taki pomocny... Za to DuzegoGrzegorza bedzie chyba nam wszystkim brakować :\.
Posted
Panowie ta dyskusja nie ma sensu , Pantera chyba zauważyłeś że tym tematem jest znikome zainteresowanie , jak napisał Wojtek ten temat budzi za dużo emocji , straciliśmy już jednego dobrego kolegę a drugi jest zbanowany ,i czas zakończyć ten temat , pozdrawiam .