Gucio Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 Drogi moderatorze zwracam sie do Ciebie z taka smieszna prosba... otoz nie chce wiecej gwiazdek ta jedna mi zupelnie wystarczy a powod... he jest swietnie usytuowana wprost nad czulkiem gucia wyglada jak korona niczego wiecej mi nie potzreba;-) Sorki ze takie bzdety tu pisze ale no nie moglem sie powstrzymac;-) Pozdrawiam Quote
kubusjettaII Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 bzdury nie bzdury ale trzeba przyznać wygląda ładnie. Quote
Kropacz Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 No tak Gucio jedna wyglada ładnie, bo Gucio jeszcze nie wypił tego co ma w ręku. Jak wypije to przydało by się już 4 albo pięć gwiazdek Quote
Miki Posted March 4, 2013 Report Posted March 4, 2013 Prośba jest całkiem normalna bo dotyczy estetyki Twojego profilu. Nieatety mechanizm forum jest tak zbudowany, że gwiazdki są dodawane automatycznie. Ja z poziomu swoich uprawnień nie moge z tym nic zrobić... Polecam zgłosić się z tym do administratora może on ma taką władze . Tymczasem pozdrawiam i życze miłego korzystania z forum! Quote
Recommended Posts