Agata2035 Posted March 7, 2013 Report Posted March 7, 2013 Pewnie Forumowicze zdążyli się zorientować, że DużyGrzegorz nie udziela się już na forum ale...nadal śledzi tutejsze wątki i prosił o przekazanie pozdrowień dla wszystkich Forumowiczów:) Quote
kubusjettaII Posted March 7, 2013 Report Posted March 7, 2013 szkoda że się nie udziela, brakuje nam go tutaj... mam nadzieję że wróci. Quote
Miki Posted March 7, 2013 Report Posted March 7, 2013 Dziekuje i nawzajem! Ale bardzo by nam wszystkim zależało żeby do nas wrócił i w dalszym Ciagu wzbogacał forum swoja bardzo dużą, a przede wszyatkim przydatną wiedzą. Jeszcze raz serdecznie Cie pozdrawiam Grzegorzu i oczywiście całą reszte forum również . P.SCzekamy wszyscy na Twoj wielki powrót mam nadzieje Quote
grzesiek12031980 Posted March 7, 2013 Report Posted March 7, 2013 Moderator znow wypowiada sie za wszystkich. Quote
kubusjettaII Posted March 7, 2013 Report Posted March 7, 2013 pantera mnie nie przeszkadza że w tym temacie wypowiada się za wszystkich... czyli między innymi za mnie Quote
grzepaku1 Posted March 7, 2013 Report Posted March 7, 2013 bo chyba nie ma takich osób które by niechciały by (WIELKI GRZEGORZ)do nas wrócił,czekam na twój powrót GRZEGORZ pozdrawiam Quote
grzesiek12031980 Posted March 7, 2013 Report Posted March 7, 2013 To byl nasz wielki ale teoretyk. Quote
Miki Posted March 7, 2013 Report Posted March 7, 2013 @Pantera zarejejestrowałeś sie na forum tylko po to aby pisać bezsensowne posty czy mi sie tylko wydaje? Rób tak dalej, a chyba nikt sie nie obrazi jak się z nami pożegnasz Quote
grzesiek12031980 Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Moderator tez na dozywociu tu nie jest Quote
DuzyGrzegorz Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Parafrazując słowa wielkiego Polaka Stefana Kardynała Wyszyńskiego powiem - witam was drodzy rolnicy i was, którzy jesteście na tym forum służbowo!Muszę parę rzeczy wyjaśnić.1. Nie jestem lemingiem.2. Nie da się zastąpić jedynie zmarłych, wszyscy inni są w łatwy sposób do zastąpienia.3. Nie jestem duży ani wielki, a moja wiedza jest bardzo skromna. Duży nie jest przymiotnikiem a jedynie częścią nazwy własnej czyli rzeczownika.4. Moderator jest nieomylny i wieczny (z oczywistych (chyba) dla wszystkich powodów).5. Co do trollingu to pierwszy raz w życiu łyknąłem dzisiaj haczyk, świadomie, ale nie z powodu narcyzmu.6. Na ubitą ziemię bardzo proszę wyzywać mnie, jak ktoś ma taką potrzebę, a nie zmarłych. Za kilka dni, powrócę w pełni na forum, jeżeli jest taka wola moderatora. Muszę teraz zająć kilkoma sprawami dotyczącymi polityki.Serdecznie pozdrawiam wszystkich na forum i bardzo dziękuję za wiedzę którą nabyłem od Was na tym forum o rolnictwie i o ludziach .... Szczególne słowa podziękowania kieruję do Pantery, którego posty są dla mnie jako informatyka prawdziwą kopalnią wiedzy o ludziach. Quote
grzesiek12031980 Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Witamy Cie DuzeGrzegorzu z powrotem!Ciesze sie ze wrociles w pewnym sensie dla mnie. Quote
VoYtek8 Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 PanteraPo prostu niszczysz mi mózg swoimi komentarzami... Naprawdę podziwiam moderatora że jeszcze wytrzymuje. A tak ogólnie to super że "DuzyGrzegorz" wrócił nie było go raptem parę dni, a to forum opustoszało i ciągle czegoś brakuje. Pozdrawiam Quote
grzesiek12031980 Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 To ja dostarczam Ci za malo rozrywki? Quote
VoYtek8 Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 No wiesz "DuzyGrzegorz" dostarczał zazwyczaj bardzo cenne informacje nie tylko mi, ale i innym użytkownikom, a Ty niczego na to forum nie dostarczasz, no może parę nie zbyt rozważnych postów kierowanych w stronę moderatora. Pozdrawiam Quote
grzesiek12031980 Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Dzieki mojemu trolingowi Grzegorz wrocil. Quote
VoYtek8 Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Trolling... No teraz mi naprawdę udowodniłeś że zupełnie nie warto wdawać się z Tobą w jakiekolwiek dyskusje. Nie zbyt rozumiem po co jesteś tu na forum !ROLNICZYM!. Wiesz tu rozmawiamy o zbożach, zwierzętach, warzywach, dotacjach itd. a Ty tu tylko psujesz krew normalnym ludziom. Tyle ode mnie w tym temacie, nie zamierzam tracić czasu na tą dyskusję. Miłego trollowania... Pozdrawiam Quote
Recommended Posts