Jump to content

Recommended Posts

Posted
Pewnie Forumowicze zdążyli się zorientować, że DużyGrzegorz nie udziela się już na forum ale...nadal śledzi tutejsze wątki i prosił o przekazanie pozdrowień dla wszystkich Forumowiczów:)
Posted

Dziekuje i nawzajem! Ale bardzo by nam wszystkim zależało żeby do nas wrócił i w dalszym Ciagu wzbogacał forum swoja bardzo dużą, a przede wszyatkim przydatną wiedzą. Jeszcze raz serdecznie Cie pozdrawiam Grzegorzu i oczywiście całą reszte forum również ;).

P.S

Czekamy wszyscy na Twoj wielki powrót mam nadzieje ;)

Posted
@Pantera zarejejestrowałeś sie na forum tylko po to aby pisać bezsensowne posty czy mi sie tylko wydaje? Rób tak dalej, a chyba nikt sie nie obrazi jak się z nami pożegnasz ;)
Posted

Parafrazując słowa wielkiego Polaka Stefana Kardynała Wyszyńskiego powiem - witam was drodzy rolnicy i was, którzy jesteście na tym forum służbowo!

Muszę parę rzeczy wyjaśnić.

1. Nie jestem lemingiem.

2. Nie da się zastąpić jedynie zmarłych, wszyscy inni są w łatwy sposób do zastąpienia.

3. Nie jestem duży ani wielki, a moja wiedza jest bardzo skromna. Duży nie jest przymiotnikiem a jedynie częścią nazwy własnej czyli rzeczownika.

4. Moderator jest nieomylny i wieczny (z oczywistych (chyba) dla wszystkich powodów).

5. Co do trollingu to pierwszy raz w życiu łyknąłem dzisiaj haczyk, świadomie, ale nie z powodu narcyzmu.

6. Na ubitą ziemię bardzo proszę wyzywać mnie, jak ktoś ma taką potrzebę, a nie zmarłych.

Za kilka dni, powrócę w pełni na forum, jeżeli jest taka wola moderatora. Muszę teraz zająć kilkoma sprawami dotyczącymi polityki.

Serdecznie pozdrawiam wszystkich na forum i bardzo dziękuję za wiedzę którą nabyłem od Was na tym forum o rolnictwie i o ludziach .... Szczególne słowa podziękowania kieruję do Pantery, którego posty są dla mnie jako informatyka prawdziwą kopalnią wiedzy o ludziach.

Posted

Pantera

Po prostu niszczysz mi mózg swoimi komentarzami... Naprawdę podziwiam moderatora że jeszcze wytrzymuje.

A tak ogólnie to super że "DuzyGrzegorz" wrócił nie było go raptem parę dni, a to forum opustoszało i ciągle czegoś brakuje. Pozdrawiam :)

Posted
No wiesz "DuzyGrzegorz" dostarczał zazwyczaj bardzo cenne informacje nie tylko mi, ale i innym użytkownikom, a Ty niczego na to forum nie dostarczasz, no może parę nie zbyt rozważnych postów kierowanych w stronę moderatora. Pozdrawiam :)
Posted
Trolling... No teraz mi naprawdę udowodniłeś że zupełnie nie warto wdawać się z Tobą w jakiekolwiek dyskusje. Nie zbyt rozumiem po co jesteś tu na forum !ROLNICZYM!. Wiesz tu rozmawiamy o zbożach, zwierzętach, warzywach, dotacjach itd. a Ty tu tylko psujesz krew normalnym ludziom. Tyle ode mnie w tym temacie, nie zamierzam tracić czasu na tą dyskusję. Miłego trollowania... Pozdrawiam :)