edek Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Dziś Kobiety mają wyjątkowy dzień ))Dlatego za pośrednictwem tegoż forum chciałbym złożyć wszystkim kobietom z naszego forum serdeczne życzenia... Dzień 8 marca dzisiaj mamy, więc kobietom kwiaty damy, szczerze z serca swojego, dla stworzenia boskiego, by przynajmniej raz w tym dniu, były pełne uśmiechu. Dużo szczęścia i radości, przede wszystkim też miłości. Byście kochane zawsze były, w samotności już nie żyły. Zdrowia także życzę Wam i serdecznie pozdrawiam.)) :* Quote
VoYtek8 Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Raz do roku jest taki dzień,Który przemija jak piękny sen.Wszystkie kobiety, panie i matki,W dniu tym dostają pachnące kwiatki.Ja kwiatów nie mam dla Ciebie,Tylko przesyłam w życzeniach sam siebie. Wszystkim kobietom na tym forum i na świecie wszystkiego najlepszego!!! Pozdrawiam Quote
muzyk Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Najserdeczniejsze życzenia dla wszystkich PAŃ.Pozdrawiam. Quote
DuzyGrzegorz Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 "Do wszystkich kobiet mów tak, jakbyś je kochał, a do wszystkich mężczyzn tak, jakby cię nudzili" - Oscar Wilde.Dla wszystkich Pań kosz róż i najszczersze życzenia wszelkiej pomyślności! Quote
kubusjettaII Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 ja bez wierszyków jak poprzednicy, ale też dołączam się do życzeń dla kobiet z forum i nie tylko. Quote
Aga Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Dziękuję Miłe, że pamiętaliście panowie o forumowych koleżankach Quote
edek Posted March 11, 2013 Author Report Posted March 11, 2013 ...jabyśmy mogli zapomnieć o najpiękniejszych istotach na ziemi ? Quote
Agata2035 Posted March 11, 2013 Report Posted March 11, 2013 jak to się miło czyta;) dziękujemy:) Quote
Recommended Posts