Kropacz Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Dzisiaj rozpoczęły się targi rolnicze agrotech w Kielcach, czy ktoś z Was był? Ja może pojade w Niedziele, czy jest coś ciekawego. Warto jechać? Quote
jacob Posted March 11, 2013 Report Posted March 11, 2013 Hej, ja byłem i nie żałuję. Targi ogromne, masa nowości, czasami aż szczęka opadała ludzi masa, szkoda tylko, że pogody nie było... Quote
ZbyszekW8 Posted March 11, 2013 Report Posted March 11, 2013 ja tez byłem, akurat w sobote, troche kiepski dzien bo było tyle ludzi ze z połowy nie zobaczyłem intersował mnie nowy ursus, ale mam mieszane uczucia, maszyna pieknamogłem sobie pomarzyć o takiej siedzac w kabinie Quote
muzyk Posted March 11, 2013 Report Posted March 11, 2013 Zbyszek napisz coś więcej o tym Ursusie i rzućcie jakieś fotki z tej wystawy.Pozdrawiam. Quote
kubusjettaII Posted March 11, 2013 Report Posted March 11, 2013 właśnie dajcie jakieś foto, liczyłem że pojadę i lipa...dwa lata pod rząd nie byłem szlag mnie trafia... a liczyłem że nowego Majora zobaczę. Quote
Recommended Posts