konrad123450@onet.pl Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 witam,powiedzcie mi coś o RSM,ile to kosztuje,jakie końcówki i jak tego stosować bo chciałbym w tym roku sprubować tego w tym roku:D Quote
Miki Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Tu masz dwa tematy:* www.rolnik-forum.pl/Thread-rsm?highlight=rsm* www.rolnik-forum.pl/Thread-rsm--4725?highlight=rsmAle zachęcam do dalszej dyskusji bo jest to temat na topie i napewno warto by było podzielić się doświadczeniami, spostrzeżeniami i radami. Quote
Rico Posted March 11, 2013 Report Posted March 11, 2013 w tamtym roku pryskałem po raz pierwszy i też nie wiedziałem co i jak, ale powiem że efekt byłl super, najpierw pryskałem pszenicę zimową opryskiem GALAPEN jest drogi ale bardzo dobry, poczekałem trochę i pogoniłem RSMem, efekt--- najładniejsza i najczystrza pszenica w okolicy w tym roku będę stosował jednak mocznik to ze względu na koszty właśnie RSM, wychodzi sporo drożej a efekty porównywalne, chyba że macie inne opinie. Quote
prometeusz Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 Mam pytanie odnośnie czerwonych dysz do rsm w opryskiwaczu Biardzki które są w nim zamontowane a mianowicie jak się sprawują? Czy nadają się czy lepiej wymienić na jakieś inne? Quote
sieg Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Dzięki za odpoiwiedzi tu, pomocne. Quote
Recommended Posts