Shooter Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Witam wszystkich użytkowników tego forum. Zwracam się do was z pewnym problemem. Otóż mój wujek stał się nie dawno posiadaczem tytułowej prasy. Prasa jest w dobrym stanie ale elektryka w niej to masakra. I mam pytanie czy ktoś mógłby udostępnić zdjęcie tej puszki i może dysponuje schematem? Praktycznie trzeba większość przewodów wymienić. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję Quote
íktorn Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Te prasy tak mają ja mam 4 letnia i 2 razy byłem u elektryka olal bymTo ale komputerek sygnalizujący by nie działał Quote
Shooter Posted March 9, 2013 Author Report Posted March 9, 2013 Czy mógłbym mieć do Pana prośbę? Czy byłby pan wstanie zrobić jakieś zdjęcie wnętrza tej puszki? I w jakimś paint'cie opisać wyjścia jeśli pan mniej więcej się orientuje? Naprawdę będę bardzo wdzięczny za okazaną pomoc. Quote
íktorn Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Wydaje mi się że łatwiej zwrócić się do producenta z winySerwisu złamałej ciągnik farmer też sokołka zkontaktowalem sięZ fabryka wysłali mi wszystkie katalogi części oraz schematyNa imeil wydrukowaniem i nie było problemu zdjęcia wszystkiego niePokażąMogę ci zrobić ale musiałbym przysłać mi imeil Quote
íktorn Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Co mi elektryk na 2 wizycie powiedział że puls był w prasiePodłączony na masę grzaly się kable i mi wypalilo gniazdoUbezpieczenia gdyż założyłem mocniejsze bezpieczniki Bo te oryginalne spaliły się po pół godziny a wina była źle podłączona masa Quote
Shooter Posted March 10, 2013 Author Report Posted March 10, 2013 Czy mógłby Pan podzielić się tymi schematami. Wujek chce sam to zrobić, a na mnie spadło zalezienie tych schematów. Bardzo proszę o pomoc. Quote
íktorn Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 http://www.metalfach.com.pl/pl/oferta/prasy/z-562wbij ta stronke tam znajdziez katalog czesci opis nie jest rewelacyjnymoze oplaciloby ci sie od nich kupic nowa instalacje masz tam tel oraz imejle i szkic instalacjiwejdz w dane tech tam masz do scianiecia kaalog czesci w pdf Quote
Recommended Posts