Jump to content

Recommended Posts

Posted

?Czy wiesz, że możesz uzyskać odszkodowanie za słupy energetyczne i inne instalacje (linie telefoniczne, gazociągi, wodociągi itd.) wybudowane na Twojej ziemi ?

? Każda osoba korzystająca bez podstawy prawnej z Państwa nieruchomości winna zapłacić wynagrodzenie.

? Od sierpnia 2008r. istnieje możliwość zalegalizowania obecnego stanu faktycznego (np. linii energetycznej, telefonicznej, światłowodowej biegnącej przez nieruchomość)

za odpowiednim wynagrodzeniem dla właścicieli.

? Przedsiębiorstwa przesyłowe często wypłacają ODSZKODOWANIA bez postępowania sądowego. Cała procedura trwa od 6 do 12 miesięcy.

? PRZYKŁAD: linia przesyłowa elektryczna biegnąca napowietrznie na długości 21metrów i słup energetyczny 110 kV gmina Czeladź na działce budowlanej ? właściciele otrzymali wynagrodzenie za ustanowienie prawa przesyłu w wysokości 31 000 zł. ( trzydzieści jeden tysięcy złotych )

Kontakt : 694 469 128

post-3174-14224791734741_thumb.jpg

• 1 year later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 6 months later...
Posted

ugrałem dwie ugody i wygrałem sprawe sądową.  oprócz mnie znam jeszcze kilka osób z rodziny i znajomych kolegów po fachu którzy też mają mniejsze lub większe sukcesy

• 4 months later...
Posted

dogadać się zawsze jest szansa. wszystko zależy kto zapłaci za robociznę. Jak Ty to oni z chęcią mogą się z Tobą dogadać bo stawki mają bardzo duże. Lepiej jest chhyba wziąć odszkodowanie bo płacić za wkopanie kable nie ma sensu. Za drogo sobie życzą. Najlepiej jakbyś sprawdził sam bo twój Operator może mniej sobie zażyczy

• 1 year later...