Sław Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Witam, jakie macie opinie na temat Deutz Agrotron 4.95S, bo chciałbym kupić takiego z turem. Na co mam zwracać uwagę?Dzięki Quote
Kropacz Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Te agrotony to dobre traktory, ciągnik taki z silnikie deutaz ma sąsiad i bardzo sobie chwali. Napewno dobry egzemplarz trafił bo mało uzywany i nie dzieje się poprostu nic. Kupił go bo jest dobry dostęp do części zamiennych. Chyba te modele wychodziły także z silnikiem perkinsa i też były dobre. Jak jest w dobrym stanie ogólnym to bierz, napewno nie zatsanawiałbym sie na twoim miejscu nad renówką tak jak piszesz w drugim poście, bez porownania do deutza agrotona. Quote
Kropacz Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Dzięki za odpowiedź. A sąsiad ma go z turem? Może wiesz coś więcej, czy nie narzeka na skrzynię biegów, półbiegi, może mówił coś o spalaniu, jakiś przykład? Ten, który zamierzam kupić to 98 rocznik. Nie ma na nim tura, Jak z nim Ojciec rozmaawiał to miał go prawie 2 lata. Mówił że bardzo dobrze się sprawuje i że się nie psuje. To jest sąsiad którego ja nie znam - piszę sąsiad a on ze sąsiedniej wioski jest, 4 km od nas mieszka. Taką mam tylko opinie a nie znam człowieka tak bezpośrednio żeby zapytać. Quote
mirka Posted March 21, 2013 Report Posted March 21, 2013 Nie bez powodu jeden z Agrotronów został Ciągnikiem Roku 2013. Quote
Recommended Posts