Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Najlepsze Kredyty dla Rolników

przykładowe kwoty rat kredytu

80 000zl (do reki) na 60mies - rata 1909zł

80 000zł na 84mies - rata 1524zł

50 000zł na 60mies - rata 1193zł

80 000zł na 84mies - rata 952zł

zapraszam do kontaktu tel. 888 855 885

bezpośrednie oferty banków, doradztwo bez dodatkowych kosztów

• 4 weeks later...
Posted

Moim zdaniem jeśli chodzi o kredyty to lepiej iść do banku. Kto ma historię w bik to lepiej niech się nie zadłuża.

Święta racja ? strasznie łatwo wpaść w spiralą kredytów branych na spłatę wcześniejszych kredytów... Wiem cos o tym i dzięki Bogu przyjaciele mnie wyratowali. A jeśli chcecie sobie porównać naprawdę korzystne i bezpieczne rozwiązania, najlepiej skorzystać z kalkulatora poszczególnych banków. Wszystkie w jednym miejscu

• 2 months later...
Posted

Witam,

trudnię się doradztwem finansowym i co do tych wyliczeń z kalkulatorów bankowych nie mogę się do końca zgodzić. Wszędzie są gwiazdki (np. wymaganych 3 poręczycieli dla danego, najniższego wyliczenia). Do tego pracownicy w bankach mają plany związane z ubezpieczeniami itd. Reasumując: kalkulatury internetowe gówno nam powiedzą :)

Moja rada jest taka, aby każda osoba starająca się o kredyt poprosiła o wyliczenie kwoty raty dla kwoty do wypłaty powiedzmy 10 000 zł i ew. rozbicie to na oprocentowanie i prowizję (ta jest w większości banków kredytowana).

W przypadku chęci lub możliwości szybszej spłaty warto znaleźć ofertę, gdzie prowizja nie będzie przekraczała 5%, resztę niech stanowią odsetki + kapitał :)

Jeżeli już bierzecie kredyt to bierzcie u kogoś, kto chce współpracować na dłuższą metę ;)

Pozdr.