Dawidos Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Witam Wszystkich, Ponieważ już czas najwyższy zacząć pisać pracę Inżynierką Chciałbym was prosić o pomoc w szukaniu materiałów. Sam już zacząłem drążyć temat ale jak wiecie co 2 głowy to nie jedna może macie jakieś ciekawe strony o tej tematyce. Interesuje mnie wszystko a mianowicie:Ciekawa Literatura Adresy do stron wwwFilmików itp. Temat mojej pracy to: Agregatowanie ciągników i maszyn rolniczych.Zakres pracy:Rys historyczny dotyczący ciągników i maszyn rolniczych.Zasady i sposoby agregatowania ciągników i maszyn rolniczych.Rozwiązania konstrukcyjne układów zaieszanych i zaczepianych.Możliwości rozwoju systemów ze współpracującymi maszynami. Quote
Kronel Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Powiem Ci że ciekawy temat ale nawet jak bym chciał to nie pomoge. Duzo jest ciekawych stron o uprawach, hodowli. Ale o kwestii technicznej ogólniepojetych maszyn to jest kiepsko. Quote
Dawidos Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Ok dzięki. A Ciekawej literatury pewnie też nie masz... Quote
Recommended Posts