Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ja mieszkam 15 min do morza I powiem Wam ze dzisiaj w nocy sie troszke uspokoilo . Ale wczoraj ? Autobusy, samochody, tiry w rowach, reklamy pozrywane, pradu przez dwa dni nie bylo. I nawet jeszcze niektore gospodarstwa nie maja. A śniegu prawie pol metra :) ale sama plucha . Pozdrawiam :)
Posted
trochę mi stodołę potargało, z jednej strony mam ścianę z arkuszy blachy i teraz za bardzo widno mam w stodole, niestety siedzę w pracy teraz i dopiero po 14 się tym zajmę. (zdjęcia nie mogę wstawić w wątek wstawiam w galerie)
Posted
Koledzy, ja nie wiem jak to jest że u Was wszędzie leży po pół metra śniegu a u Mnie nic :) Może to jakaś cisza przed burzą, i jak przywali z nienacka to jutro traktora nie znajdę :D Pozdrawiam :)
Posted
U mnie w Mazowieckim wieje dalej i to mocno, ale już ten najorszy wiatr który był z nocy z czwartku na piątek ustał. Jest cały dzień -1, a w nocy trochę zimniej, ale odczuwalnie jest bardzo zimno przez ten wiatr. Śniegu jest max. 5 cm, ale on cały czas jest podrywany ziemi przez wiatr i formują się z niego zaspy. Ja żadnych strat związanych z tym wiatrem nie mam, ale w dalszej okolicy tira podobno na rowu przewróciło, jednemu gospodarzowi na tunelu folia poszła no i parę gałęzi suchych z topoli poopadało ale na szczęsie nikomu nic się nie stało. Zima się oficjalnie zaczeła już. Pozdrawiam :)
Posted

U mnie na szczęście bez większych wypadków tylko sąsiadowi dach zerwało.

Wiatr 100km/h Najgorzej w czwartek wieczorem to wiatr te 100km/h i śnieg sypał to 10 min i mieliśmy 10cm śniegu.

Teraz plus 3 stopnie i bez opadów.

Posted

Witam a u mnie dziś pogoda jak marzenia bo cicho było słoneczko świeciło a teraz mróz sie sadzi jak byk:) czyli chyba zima tylko ciekawe na jak długo:)

Pozdrawiam

Posted
tak samo u mnie:) no podejrzewam że to tylko tak strasz a co do czego to i tak będzie słota na święta, a zima nastąpi tradycyjnie na święta - ale wielkanocnę :) hahaha :)