Jump to content

Recommended Posts

Posted

hehe dziś w nocy bd mrozik a jutro zapowiada się całkiem ładny dzień 5 stopni na plusie i słonecznie

taka pogoda jak jest teraz nie jest dobra dla zbóż rozwijają się choroby grzybowe i wogule tak mi się wydaje bynajmniej

Posted
U mnie jest pogoda typowo jesienna, jest parę stopni powyżej 0 codziennie, w nocy przymrozki wcale nie łapią, jeśli cokolwiek pada to tylko deszcz, wszędzie jest mnóstwo błotka. Wieczorami niestety zdarzają się mgły. No cóż pani zima jakoś nas omija :D Jak tak dalej będzie to święta i sylwester też bedą bezśnieżne. Hmmm... więc trzeba szykować się tradycyjnie na atak zimy w kwietniu. :/ Już nawet pogoda normalna nie jest.... Pozdrawiam :)
  • 2 weeks later...
Posted
Podobno w połowie stycznia ma do nas zawitać, tak mówili szamani z tv, a jak będzie to wszyscy zobaczymy za jakiś czas. ;) Jak narazie cieszmy się wiosną, a sąsiad przedwczoraj orał. :D Pozdrawiam :)
Posted
Dokładnie:) Piękna wiosna tej zimy:) Ja też słyszałem coś o ataku w połowie Stycznia ale biorąc pod uwagę Październikowe prognozy na śnieżne święta, sam nie wiem co myśleć:) Pozdrawiam :)
Posted
Dokładnie, u mnie tak samo wszędzie biało, wszystko zmrożone jeszcze, ale wyszło słońce i zaczyna już puszczać. Wiatru też nie ma. Jednak zimy nie widać mimo to że już parę dni jest kalendarzowa to za oknem późna jesień/wczesna wiosna. Pozdrawiam :)