Jump to content

Recommended Posts

Posted
Koleżanko to pewnie mąż jest zadowolony ,że pomagasz jemu .Zobaczymy czy moja Ania też będzie mi pomagała od czerwca :D.Mam na myśli bardziej chęci ,bo na polu ,to ojciec mi pomaga ,a ze zwierzętami też ogarniam :).
Posted

Kolego, nie mam męża ale nieskromnie mniemam, że, gdybym miała byłby zadowolony, gdyby miał swiadomośc, ze mu pomogę i nie będę potem marudzić pól dnia, że na pole musiałam iśc :)

a po dzisiejszej pogodzie co raz śmielej wnioskuję, że święta będą słoneczne i ciepłe :D

Posted
widzę że u was też ciepło i ładnie, ale jakieś chmury wychodzą od zachodu teraz wieczorem, a propos Dominika ja sam ganiam ciężarowym na budowach dróg potem do domu i w traktory, a żona tylko w domu i czasem plewi warzywka lub buraki pastewne, obora też na mojej głowie ale na szczęście dojenie to już nie do mnie należy :) Dobra partia na żonę z Ciebie hehe :) pozdrawiam :)
Posted

Ależ oczywiście, że dobra :D i skromna :P jednak nie dziwię się, że w polu Wasze żony nie chcą pracować, ja sama zawsze denerwuję się gdy muszę ciągnikiem jechać, bo nie jestem dobrym kierowcą i boję się, ze kogoś lub coś rozjadę albo coś urwę, krówek za to sama pilnuję, bo je lubię, poza tym uważam, ze łagodne podejście jakie preferują kobiety służy zwierzakom w ogóle.

dziś jest u mnie tak pieknie, ze wkółko otwieram okna, żeby słońcem pachniało w domu :) jest ciepło jak w lecie :) tak to ja zgadzam się, żeby było zawsze :)

Posted

A u mnie dziś pogoda w miarę była tylko do południa trochę mocno wiało a po południu to było już ponuro i deszcz padał ale z drugiej strony nie mam co narzekać bo tej wiosny deszczu jak na razie u mnie nie ma za dużo.

Pozdrawiam

Posted

Bardzo się cieszę ''dominiko '',że masz takie pozytywne podejście do życia i tego co robisz ,a uśmiech i dobre samo poczucie zawsze jest miłe .Pozdrawiam i życzę pięknych i ciepłych Świąt :D

Posted
Jak tam u was świąteczna pogoda? U mnie wiosna prawdziwa taka jak z ludowych powiedzeń! ;) Wczoraj było cieplutko i wiało mocno, a dziś od południa słońce za chmurami i pada deszcz. :) Codziennie inaczej, ale taki urok pięknej Polskiej wiosny. Zboża herbicydem opryskane już, a woda na pole się przyda bo ziemniaki na IV klasie już trochę sucho miały. Pozdrawiam :)
Posted
Witam u mnie to samo choć i województwo też;] a tak ogólnie mówiąc to woda na niektórych polach by się przydała, ale na jednym kawałku to i dziś mokro było;[ poszedłem zobaczyć to nie da się ciężkim zestawem wjechać;[ teraz też pada a rano była piękna pogoda. pozdrawiam;]
Posted
u nas wczoraaj do południa było wręcz zimno, potem się pokazało słoneczko i po południe było piękne i ciepłe :) a dzisiaj od rana bardzo cieplutko, słoneczko świeci i jest naprawdę przyjemnie :)
Posted
Z okolic, w stronę wyszkowa po trasie chyba 618? wiec faktycznie blisko. A w Nasielsku ostatnio byłam przejazdem. zdążyłam się ucieszyć, że moje osiane warzywka zostaną podlane a nie spadla nawet kropla. Za to błyskało się strasznie.