Jump to content

Recommended Posts

Posted

A u mnie za to oblało wczoraj wieczorem i dziś po południu poprawiło nawet z niewielkim gradem:( a teraz w oddali widać że gdzieś nie daleko ładuje bo błyski widać

Pozdrawiam

Posted
dziś pryskałem wieczorem pole pod proso i na szczęście minęły 2 godz, a chmura olbrzymia się zbiera, pewnie będzie grzmieć, na chwilę obecną cisza i spokój
Posted
U mnie też nie pada i nie padało. Przed wczoraj chodziły potężne czarne chmury, grzmiało, ale deszczu nie było. Za to świeci piękne słońce, wieje lekki wiaterek. Pogoda idealna. :D Basenu się jeszcze nie dorobiłem, więc najwyżej będę rozkładał grilla. ;) Pozdrawiam :)
Posted
Wczoraj było ślicznie, a dziś od rana nieustannie pada deszcz. Krople drobne są, ale jest strasznie przesiąkliwy i wszystko jest już mokre. Woda na polach jest jednak potrzebna to się wszystko ruszy! :) Pozdrawiam :)
Posted
A ja od miesiąca próbuje na jednym kawałku coś zrobić, i nic nawet dziś się zakopałem, pogoda masakra;[ deszcz potrzebny ale nie u mnie;[ owsu jeszcze ludzie nie posieli, a tu pada i pada;[ zobaczymy co maj przyniesie bo kwiecień do bani,dziś to choć w garażu popracowałem.pozdrawiam;]
Posted
u mnie wczoraj pogoda była do kitu, cały dzień albo padało albo siąpiło. O robocie na zewnątrz można było zapomnieć, nawet dzieci ucierpiały bo niewiele zabawy miały. Dzisiaj za to klaruje się całkiem fajna pogoda i zapowiada ładny dzień. A prognozy były że będzie padać, zresztą w Rzymie też a ładna pogoda...
Posted
Padało jeszcze całą noc, więc kałuże wszędzie są konkretne, na polu wilgotno, a jest dość ciepło. Żyto u sąsiada rośnie w oczach, moje kiełki od ziemniaków na polu też coraz, większe i jak tak dalej pójdzie to światło dzienne zobaczą! :D Pozdrawiam :)
Posted

Witam a u mnie dziś całkiem niezły dzień miałem bo ciepło i sporo słońca było ale za to teraz widzę że idzie niezła czarnula i grzmi tak więc chyba niezła pompa będzie:(

Pozdrawiam

Posted
ale Wam zazdroszczę tego deszczu, u nas w nocy ledwo pokropiło, a w polu tak sucho, że ciężko przesiekać to co zdążyło zarosnąć. u nas dzisiaj pogoda idealna, chłodno, słońca prawie brak, w końcu można odpocząć od upałów :) ale wiem czemu taka fajna pogoda, bo w pole nie można dzisiaj iść i robić, w poniedziałek jak na złość będzie upał :/