Jump to content

Recommended Posts

Posted
Na Pałukach to ledwo posypało puchem, lecz z wczorajszych +8 st.C do dzisiejszych -8 st.C to łany przeskok. Ale dzisiaj jest bardziej świąteczni pogodowo niż wczoraj, a dzisiaj już święta się kończą :( ... i jutro do pracy...:(
Posted
Do mnie również wczoraj przyszła zima. :) Temperatura z dodatniej bardzo szybko zmieniła się na ujemną, a deszcz w śnieg i efekt tego jest taki że od wczorajszego wieczoru zrobilo biało i zimno, a już się martwiłem że zima nie przyjdzie. Pozdrawiam :)
Posted
U mnie od poranku do poranku coraz chłodniej, dzisiaj rano -12. Plusem tego jest słoneczko ale śniegu brak. Ja nie narzekam, ale jak dla mnie to po nowym roku zima z tym mrozem mogłaby już się zwinąć.
Posted
Mi też nie bardzo pasują duże mrozy(wiadomo woda) ale zima musi być!!!! Najlepsza zima to najpierw mróz potem śnieg, zboża bezpieczne a i jak jest biało to fajnie to wygląda;-) a z opowiadań starszych to kiedyś były zimy a nie jak teraz mróz dwa tygodnie i śniegu przez miesiąc czy dwa(wyjątek to zima dwa lata do tylu).pozdrawiam;-)
Posted

A u mnie śniegu jak na lekarstwo ale za to mróz sobie dobrze trzyma bo w nocy było -12 a teraz -6

W sumie coś tam sobie teraz prószy ale żeby ładną pierzynkę zrobiło to ze dwa dni musiało by tak prószyć:)

Sandomierz

Pozdrawiam

Posted

Z tego co w TV mówili to niby od czwartku ma być ocieplenie bo temp. w dzień ma być na plusie tak więc zanosi sie na kolejny rok gdzie zima będzie przychodziła na raty:(

Pozdrawiam