Jump to content

Recommended Posts

Posted
U mnie wczoraj od rana do popołudnia ładnie na polu mokro woziłem obornik i nie obyło się bez wtopy 3 ciągniki mnie wyciągały niestety nie mam zdj wieczorem przeszła burza bo się błyskało i troche grzmiało a wiatr taki ze można by było latawce z żelbetonu puszczać.
Posted
U mnie wiatr mniejszy dzisaj i te kilka dni walczyłem ze szkodami bo zerwało mi częsc dachu z budynku gospodarczego ;/ mam nadzieje że przestanie już wiać i będe mógł zabrać sie jak najszybciej za naprawę dachu ;/
Posted

Co tam u was w pogodzie? bo u mnie dziś był całkiem fajny ciepły dzień słoneczko świeciło wiatr niewielki, dosłownie dzionek jak na wiosnę:) tak że gdyby nie to że styczeń to aż milo by było w polu ciągnikiem popracować:)

Pozdrawiam

Posted

Mamy dopiero połowę stycznia tak więc wszystko możliwe bo luty prze nami:) poza tym przecież już nawet zimę mieliśmy w marcu jak trzeba było w pole wyjeżdżać:( ale mam nadzieję że taka anomalia sie już nie powtórzy.

U mnie dzień całkiem nie zły do południa było dość pochmurno ale później wyszło słońce i było całkiem przyjemnie po dworze sie poruszać:)

Pozdrawiam