Jump to content

Recommended Posts

Posted
U mnie przez południe przeszła burza śnieżna, właśnie pospychałem to traktorem bo rano muszę jechać, a mam z 50 metrów podjazdu pod górę. Było tego z 30 cm. Kalendarzowa zima będzie się niedługo kończyć, a tu jej tak palma odwala :) Mam nadzieję, że to jej ostatnie podrygi.
Posted

Do mnie dziś dopiero prawdziwa zima przyszła  Od nocy twardo się trzyma -3, śniegu trochę napadało i pada nadal. Jak tak dalej pójdzie to pierwszy raz tej zimy będę musiał użyć pługa do odśnieżania. :D Pozdrawiam :)

Posted

U mnie też kurzy od rana a jako że jest chwilami wiaterek no to są momenty że jest nie zla zadyma :)

Z drugiej strony dobrze że sobie pada bo jak ma być w koncu zima to niech będzie teraz a nie w marcu :)

Pozdrawiam

Posted
U mnie jest ok 20 cm do wczoraj było ładnie bo mróz trzymał jak i w dzień tak i w nocy wiec nie było ciapraki ale dzisiaj pada śnieg a juz mamy +4 ślisko i do dupy mogła jeszcze trochę ta odwilż poczekać
Posted

U mnie napadało śniegu wczoraj i dziś do południa a teraz jest +4 i taki deszcz ze śniegiem pada, taka breja się robi powoli. Masakra wyjść i robić coś w tej brei. Nawet traktorem tyle się robi kolein że masakra jesienne równanie podwórka poszło na marne i wszystko na wiosnę od nowa trzeba będzie zacząć równać.