Jump to content

Recommended Posts

Posted
u mnie wczoraj do rana lało i przez noc stajało wszystko, a dziś rano na aucie z 5 cm nowego śniegu. W marcu jak w garcu, a później będzie kwiecień plecień bo przeplata troche zimy troche lata . I znowu zima tego roku. :)
Posted
a u mnie teraz jadowite słońce i wszystko leje sie. Tylko po kamyczkach można chodzić. Fajnie mi ta droga wyszła z kamienia bo wpływa z jednej strony drogi a z drugiej wypływa. Kamyczki suche :) Mam źródełko przed domkiem :)
Posted

Wczoraj cały dzień padał deszcz w nocy padał śnieg i był przymrozek tak więc rano była zima a dziś po południu wyszło słońce i wyszła z tego nie zła ciapa :(

Pozdrawiam

Posted

u mnie ładne słońce, ale co z tego jak pół dnia do 14 stej przesiedziałem w sądzie, a po powrocie to już nic sie nie chce i było troche zamieszania bo wyciągnąłem 2 drzewa sąsiadowi z granicy przy drodze , za chiny nie chciał tego poobcinać z dwa miesiące temu je szarpnąłem i z korzonkami do lasu, a tam na spałki i do kotłowni już o nich zapomniałem, a ten sąsiąd latał jak z piórem w d.....

bo dziś był w polach i zobaczył dwie jamy i śladu po drzewie..... Jakby obciął to bym tego nie ruszał, a tak to , widzicie, nie ma i już :)

Posted

Wczoraj od rana była super pogoda, słoneczko świeciło, ale popołudniu zrobiło się pochmurno tak jest i dziś,

z oznak wiosny widziałem dwa żurawie na łące, u mnie niestety za mokro aby wyjechać z pola, wjechać zawsze można.

Posted
a u mnie dziś mżawka, a narypałem sie że przysypiam..... Jutro zamierzam spalić pół stodoły sianka i wysprzątać ją , sianko z ostem i klącznikiem ma z 20 lat także można sie tylko w jeden sposób pozbyć , a całości nie podpale..... pare lat temu kupiłem działke właśnie ze stodołom i drewnianą chałpką, zaczęło sie to sypać, a jak zaleje to bida będzie...
Posted
u mnie znowu mróz, na termometrze na krzaczku -2 , przy oknie na domowym minimalnie poniżej zera, byłem odwodnić osrówka, mogłem go przestawić do byłej świniarni, ale nie chciało mi sie walczyć z klamotem na zimnym oleju, Nowa pompa układu kierowniczego już z tydzień jeździ w aucie i niema czasu.....