Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja też czekam na deszcz bo suchoooooooooooo :( w tv mówili o opadach ale jak na razie ich nie widać :( wczoraj niby jakaś mżawka byla ale nawet kurzu nie przykryło :(

Pozdrawiam

Posted

U mnie prawie nie było deszczu, ale wiatr był bardzo silny, w skali Beauforta to tak około 8 do 9. W tym czasie byłem w Rawie Mazowieckiej to deszczu było sporo, a wiatr w skali Beauforta to tak do 8. W wichurze zginął mój sąsiad. Pracował dźwigiem w powiecie grójeckim. Tragedia.

Pozdrawiam!

Posted

Mówili w radiu że w kraju zginęło troje ludzi ,to wielka tragedia, niewiem jak was ale mnie denerwuje, jak w radiu czy telewizji mówią że zginęła "osoba" to była czyjas żona siostra matka córka czy też mąż ojciec brat, każda śmierć to tragedia rodziny czy przyjaciół.

wracając do pogody to dziś się nie popisała:-( zboża padły warzywa ziemniaki wsio

• 3 weeks later...
Posted
Dziś pogoda się popisała w nocy były burze ale daleko , a dziś pada drobny deszczyk w jest chłodno ;-) tak to może być do żniw można by coś robić cały dzień, a nie tylko rano i wieczorem
  • 2 weeks later...
Posted

U mnie wreszcie popadało całkiem nie źle od dłuższego czasu bo wcześniej stronami padało a u mnie nic tak że po dzisiejszej nocy wreszcie poratowało i dalej sie chmurzy tak że może coś jeszcze popada :)

Pozdrawiam

Posted

U nas w łódzkim wczoraj calutki dzień lało, nie padało a lało ...

DOpiero popołudniu się przejaśniła ale nie na długo bo pod wieczór znów z powrotem i do tego silny wiatr, pogoda nieciekawa, co to za lato...

Dziś też przepaduje, temperatura 16 stopni tylko. Ciekawe kiedy żniwa się zaczna jak tak bedzie?

Posted
U mnie też trochę po padało a teraz świeci słońce, temp coś około 15 stopni , na żniwa trzeba będzie poczekać do sierpnia , słoma z pszenżyta robi się już czarna a jeszcze jak postoi ze trzy tyg to będzie próchno , trzeba będzie chyba słomy kupić bo z tego to nie starczy
Posted

Wczoraj chłodno i pochmurno z przelotnym deszczem a dziś od rana pada i może z 15 stopni brrrrrrrrrr co ta pogoda wyprawia raz ukrop nie do wytrzymania a raz chłodno jak na jesieni :( jedyny plus jest taki że deszcz potrzebny tak że nie ma co narzekać choć mogło by być nie co cieplej :)

Pozdrawiam