Jump to content

Recommended Posts

Posted
no, a u mnie rano było czarno, a od 10 - tej sypie i jest biało. Orkan Barbara daje po dachah, nawet straż pożarna na sygnałach leciała i ciekawe co takiego sie stało w rezerwacie no chyba że chcą chłopy napić się :)
Posted

U mnie wieje i to mocno, a przed paroma minutami padał grad cieło po skórze :-(

Jest czarno mokro i ogólnie ponuro lepiej jak ten śnieg leżał .

A propo wody ma polach stoi bardzo dużo, miejscami sadzawki się porobiły

• 2 weeks later...
Posted

Ta może w stolicy tak ale 60km od wawy nędza na drodze, wracam z Mińska to widziałem jeden na trasie?

A na trasie Warszawa Węgrów był pług rano, i ani jednego przez cały dzień zero piachu , ogólnie jadą 50km/h drogi są fatalnie utrzymane ale to nie dziwi, zima zaskoczyła ...... .

Posted
e, tam zaskoczyła. Pługi jeżdżą, ale nic nie sypią. Kołomnie nawraca pług i 3, a nawet 4 razy dziennie, odśnieży i dalej ślisko, robi mi tylko wałek na podjazd i nieraz zawisne przed domem i cza,po traktor .... Nie solą i piachu nie sypią, jakieś oszczędności robią chyba
Posted
o piątej rano było - 15 , teraz - 16 , a w domu okno zawsze minimalnie uchylone to poszedłem do drógiego termometru na zewnątrz i tam bagatela - 19 Najgorsze , że temperatura spada