Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zima w tym roku nie była typowo Polska, jednak marzec jest już taki jak z tego przysłowia "W marcu jak w garncu", więc wszystko się zgadza!. :D U mnie dziś przed 7 rano spadł śnieg, ok. południa skończył się topić i zaświeciło piękne wiosenne słońce, a po krótkiej chwili słońce przysłoniły chmury, zrobiło się ciemniej i wieje wiaterek, śnieg znowu spadł, ale w ilościach śladowych, dobrze nie dolatywał do ziemi i już go nie było. :) Wczoraj również co chwilę była radykalna zmiana pogody, od ciepłego poranka, przez południowy deszczyk, do popołudniowego opadu śniegu gdzie jeden płatek miał co najmniej kilka centymetrów, w 5 minut wszystko było białe i widoczność beznadziejna. W nocy przymrozek, w dzień na +.Ciężko powiedzieć jaka jest pogoda, bo co chwilę jest inaczej. Pozdrawiam :)

Posted

Miejmy nadzieję że nie wróci :)

U mnie typowo wiosenny dzień choć wiaterek chłodnawy ale nie powstrzymało mnie to przed uruchomieniem grila mniej my nadzieję że taka pogoda sie przez dłuższy czas utrzyma :)

Pozdrawiam

Posted

Wiosna przyszła już chyba definitywnie. ;) Dziś najwyższa temperatura jaką zaobserwowałem to 13 stopni, świeciło piękne słońce. Teraz jest 4 stopnie na plusie oczywiście. Prognozy wiosenne. Jak tak dalej będzie to u mnie zaraz będzie można ruszać z robotą. Pozdrawiam :)

Posted

U mnie pod Kaliszem jak u kolegi Wojtka ;) Tez około 13 stopni a gdzieniegdzie nawet 14. Wiatru prawie w ogóle nie ma, ani jednej chmurki na niebie a słoneczko aż zachęca do pracy na powietrzu :cool: