Jump to content

Recommended Posts

Posted

Przetoczyła się u mnie nawałnic z ulewą .Zalało mi pola i podwórko w   50 minut spadło ponad 40 litrów wody .Ziemniaki mi podmyło ,a tak na szczęście obyło się bez większych strat poza, zalanym podwórkiem i polami .

Posted

Witam a u mnie deszczu jak na lekarstwo :( bo trochę popadało z rana i co nie co z godzinę temu tak że jak było sucho tak jest sucho dalej :(

Pozdrawiam

Posted
u mnie przeszła burza znowu i tylko pokropiło. Szło z północy na południowy wschód i zawisło nad krakowem akurat znajoma dzwoniła że wraca z kielc i droga jest zablokowana od słomnik do krakowa, jeżdżą tylko karetki i straż, masa drzew na drogach
Posted

Witam wczoraj kolo 23ej wreszcie oblało i to całkiem nie źle ale wiało dość mocno i błyskało sie tak że w domu było momentami widno jak w dzień :) nie licząc powalonego drzewka w ogródku żadnych strat na szczęście nie odnotowałem.

Pozdrawiam

Posted
a mi przyszedł rachunek za prąd, i jak to jest miałem około 300 szt, trzody i płaciłem około 3 stówy miesięcznie, a teraz prócz psa i kota nic żywego i przyszedł rachunek na 336 zł. miesięcznie. a trza powiedzieć, że produkowałem paszę i dogrzewałem lampą podczerwieni prosięta i nawet 12 szt. się świeciło.... i mam dwie,taryfy dzienna i nocna.
Posted

przydałby się taki na moje,kuku, u mnie od początku sezonu nie było porządnego deszczu, takiego kilkudniowego, ani całonocnego....

Nie pamiętam tak skąpego sezonu na desz jak ten.