Jump to content

Recommended Posts

Posted
Mam pytanie do gospodarzy z południa Polski bo słuchy mnie dochodzą że tam u was zima już, a u mnie w Mazowieckim w nocy mrozek spory bo rano wszystko białe, nawet w dzień utrzymuje się ok. 0, ale śniegu nie ma. Pozdrawiam :)
Posted
Zatem gospodarz z południowej Polski odpowiada:) W Małopolsce temperatura +2 stopnie, od wczoraj śnieg padający nocą a topniejący w ciągu dnia. Niema wiatru, ale za to jest urocze bagienko :D Pozdrawiam :)
Posted
U mnie dziś mróz cały dzien był i teraz rośnie, ogólnie to dziś wszystko było białe, ale śniegu nawet grama nie spadło. W dodatku wiatr wiał dośc mocno dlatego można było odczuć zimno. Pozdrawiam :)
Posted
@bardzomalorolny jeśli mieszkasz w okolicach Gorlic to jest jakieś 160 km ode mnie, ja mieszkam w powiecie Oświęcimskim, tu też dzisiaj temperatura +3 ale bardzo wietrznie, przez co odczuwalna jakieś -5, ale bez śniegu:) Pozdrawiam :)
Posted
U mnie mróz dziś radykalnie puścił i było cały dzień na +, ciągle chodziły chmury jakby miało zacząć padać i w dodatku wieje tak że cały dzień mało łba nie urwało. :D Pozdrawiam :)
Posted
Widzę że nikt się nie chcę wypowiedzieć o warunkach pogodowych więc przerwę tę "błonę" milczenia :) Dzisiaj na północy małopolski, +3 stopnie, co jakiś czas lekka mżawka i delikatny wiaterek:) Jak na końcówkę Listopada, mogę zaliczyć dzisiejszy dzień do względnie ciepłych :) Pozdrawiam :)
Posted
Ja dziś pierwszy raz w tym roku śnieg widziałem. ;) Rano zaczął padać i sypał jakoś do 12, ale temperatura była na + więc wszystko zamieniło się w wodę, wszystko przesiąkło i jest sporo błotka. Pozdrawiam :)
Posted
Koledzy a jak u Was dzisiaj wyglądają warunki pogodowe?? U Mnie (północ Małopolski) dzień zapowiada się na prawdę pięknie :) 5 stopni na plusie, słonko świeci, aż chce się wyjść z domu :) Pozdrawiam :)