aagusia1008 Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 Ale macie fajnie... u mnie jest może troszkę cieplejsze powietrze, ale słońca nie widać Quote
Rico Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 no w sumie to dzis świeciło słoneczko, na plusie około 3C no zobaczymy toomorow:) Quote
VoYtek8 Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 Dziś było ciepło, jakoś około 5 stopni, ale teraz jest już -1 i niebo czyste więc będzie dziś mrozić. Snieg też dziś popruszył ale się od razu stopił. Już zima będzie za jakieś 2-3 dni... Pozdrawiam Quote
pawelxy1 Posted December 3, 2013 Report Posted December 3, 2013 W Kościanie ma sypać od jutra przez cały tydzień. Woj wlkp.Dobrze że gospodarze wszystko porobili na polu;d Quote
Rico Posted December 3, 2013 Report Posted December 3, 2013 od wczoraj słońce i mróz około -5C wszystko na wierzchu, dobrze że poorane:) Quote
VoYtek8 Posted December 3, 2013 Report Posted December 3, 2013 Mrozi i u mnie od wczoraj, a o zimie jest mowa jakoś od piątku, a w czwartek podobno ma być straszny wiatr. W radiu słyszałem że ma dochodzić do 100km/h, jak na dworze będzie powiedzmy te -3 i tak będzie wiało to odczuwalna temperatura to będzie jakieś -20, więc chyba najwyższy czas poszukać ocieplanych spodni bo zima będzie! Pozdrawiam Quote
SLOWPOCK Posted December 3, 2013 Report Posted December 3, 2013 Slyszalem to samo co Ty Wojtku:) w piatek ziam ale z kolei o wietrze nic wiem wiem U Mnie dzisiaj cieplutko i bez wietrznie:) Pozdrawiam Quote
adam1208 Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 W środkowym mazowieckim zaczeło ostro sypać ;/ Quote
Rico Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 u nas wieje oj wieje ostro i przymrozek jest jakieś -3 niebo czyste Quote
kubusjettaII Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 wróciłem dopiero z pracy, sypie jak piernik... Quote
VoYtek8 Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 Haha, to widzę że nie tylko mnie zima dziś odwiedziła. Cały dzień był mróz, jak się ściemniało pojawił się silny wiatr, a teraz pada śnieg i to dośc solidnie, jak tak dalej pódzie to jutro pług do śniegu pójdzie w ruch. Pozdrawiam Quote
Robert ;-) Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 jak wracałem z warszawy to zaczęło padać i dawało dobrze z godzinę a teraz troszke mniejszy jutro to będę miał ful opon do roboty pozdrawiam Quote
VoYtek8 Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 No Robercie Twój fach jest taki że do niedzieli będziesz miał roboty tyle że na pewno tego nie przerobisz. Zawsze ludzie szaleją jak zobaczą pierwszy śnieg. Pozdrawiam Quote
SLOWPOCK Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 U Mnie zimy puki co nie widac Wieje i zimno ale sniegu brak Pozdrawiam Quote
Robert ;-) Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 W Warszawie wieje już od południa jak wypuszczam samochód to drzwi ciężko otworzyć w sumie są duże ale wiatr jest dość silny:( Quote
SLOWPOCK Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 Huragan (ponoć Ksawery albo Orkan) zaczyna się zbliżać na północną część małopolski. Wieje dość mocno ale prąd jeszcze jest i głowy Mi jak na razie nie urwało Pozdrawiam Quote
adam1208 Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 70 km od Warszawy na północ też ostro wieje .. Nadają ostry śnieg .. Zobaczymy co z tego wyjdzie . Pozdrawiam. P.S Robert odpisz w temacie o quada albo napisz mi pw ... Quote
pawelxy1 Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 Witam Panowie u mnie wieje i wieje i sypie śnieg;dMi to pasuje;dA jak u was? Quote
VoYtek8 Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 Ja w tym momencie za oknem mam baaardzo silny wiatr i śnieg z deszczem. Wszystko byłoby ok, tylko żeby nie ten wiatr. To chyba Orkan tak wieje bo nad Polskę naszedł. Pozdrawiam Quote
Rico Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 wieje wiatr bardzo ale na razie nic nie leci z nieba Quote
adam1208 Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 U mnie też wieje i śnieg z deszczem pada .. Wojtek gdzie Ty mieszkasz jeśli się można spytać ? Właśnie przed chwilą była pierwsza awaria prądu ;/ Quote
SLOWPOCK Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 U Mnie śniegu niema, ale wieje bardzo mocno i pojawił się zacinający deszcz:) Pozdrawiam Quote
Rico Posted December 6, 2013 Report Posted December 6, 2013 zawieje i zamiecie, biało i wietrznie w świętokrzyskim Quote
SLOWPOCK Posted December 6, 2013 Report Posted December 6, 2013 W Małopolsce najgorsze ponoć dopiero przed Nami. Śniegu nie ma, wieje mocno, temperatura +2 stopnie:) Nie jest źle, ale boczne drzwi do garażu mi wyrwało;/ Pozdrawiam Quote
Rico Posted December 6, 2013 Report Posted December 6, 2013 tofikarius masz rację - żona marudzi:) patrzę na dach na stodole bo jest spękany ternit i mam nadzieję że wytrzyma do wiosny:) Quote
Recommended Posts