jurekgabryelski4@wp.pl Posted March 25, 2013 Report Posted March 25, 2013 witajcie mam bowiem taki problem jak prawidłowo powinny byc połaczone wszystkie kable w srzynce bezpiecznikow bowiem ktos tu juz zagladal i narobil bałaganu nie mam swiatel i pradu w tylnym gniezdzie jezeli ktos ma jakas fote albo by mogl zrobic to wielkie dzieki a schemat to ja noga jestem a tak moze po zdjeciu po kolorach bym cos zrobil Quote
Kowalik Posted March 25, 2013 Report Posted March 25, 2013 Jurek, ja na twoim miejscu bym tak nie próbował tego rozwiązć. Bo miałem już tak w samochodzie. Ktoś namieszał w kablach z powodu tego że trzeba było coś ominąć by traktor działał, jak wrócisz do orygnialnych ustawień w skrzynce to może się okazać że Zetor wogóle nie ruszy. Ja bym zawołał elektryka on ny Ci to wyprostował , bo jak spalisz instalację to nie bedzie za wesoło. Quote
kubusjettaII Posted March 25, 2013 Report Posted March 25, 2013 zgadza się taki elektryk nie weźmie dużo a nie narobisz sobie więcej szkód, ewentualnie poszukaj schematu w necie, Quote
jurekgabryelski4@wp.pl Posted March 25, 2013 Author Report Posted March 25, 2013 no i macie racje ale chciałem naprawic sam ale skoro mam narobic jeszcze wiekszego balaganu to juz lepiej niech fachowiec sie tym zajmie dzieki Quote
Recommended Posts